Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, prosty i smaczny deser. Potrzebujemy tylko dobrej masy krówkowej, śmietany kremówki i biszkoptów zanurzonych w aromatycznej kawie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Schłodzoną masę krówkową i śmietanę ubijamy na gładką masę. Biszkopty moczymy w kawie. W pucharkach naprzemiennie układamy warstwę masy i biszkoptów. Schładzamy w lodówce. Przed podaniem posypujemy kakao i układamy płatki migdałowe.