Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to jeden z moich ulubionych deserów letnich. Szybki i niewiarygodnie smaczny.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 523
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16785
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 505
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 523
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16785
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 505
Składniki
Kawę zalać 1/2 gorącej wody. Biszkopty ułożyć na dnie pucharków, nasączyć kawą. Śmietanę wymieszać z cukrem waniliowym
Część śmietany wyłożyć na biszkopty. Na śmietanę wyłożyć pokrojone na kawałki truskawki. Zalać resztą śmietany.
Położyć znów biszkopty, nasączyć je kawą.
Resztę truskawek zmiksować, mus wylać na biszkopty.