Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie deseru zajmuje chwilę, rozpływa się w ustach:)
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 201
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 117
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1251
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4197
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 201
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 117
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1251
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4197
Składniki
Ciastka rozgniatamy przy użyciu wałka lub rozdrabniamy blenderem.
Śmietanę kremówkę ubijamy z odrobiną cukru.
Jabłka podgrzewamy .
Do pucharków wkładamy na zmianę rozdrobnione ciastka, jabłka i bitą śmietanę lub jogurt.Deser posypujemy startą czekoladą.
Rada: Jeżeli nie posiadamy prażonych jabłek,możemy je przygotować w kilkanaście minut.Jabłka obieramy,kroimy w kostkę ,wrzucamy do garnka,podlewamy małą ilością wody,tylko na dno,aby się nie przypaliły.Dodajemy trochę cukru do smaku.Zesmażamy często mieszając.