Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaki pojawia się w sklepach tylko o tej porze roku, dlatego warto korzystać z okazji. Owoc jest przecież bardzo wartościowy odżywczo. A co do deseru, to pozostało już po nim tylko wspomnienie i zdjęcia.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Orzechy, połamaną czekoladę i biszkopty zblendować . Tak powstałą masę ponakładać równo do pucharków. Mascarpone utrzeć z cukrem pudrem i również przełożyć do pucharków. Owoc kaki umyć, a potem obrać ze skórki. Następnie pokroić na plasterki. Udekorować nimi wierzch deserów. Można od razu zajadać.