Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaki pojawia się w sklepach tylko o tej porze roku, dlatego warto korzystać z okazji. Owoc jest przecież bardzo wartościowy odżywczo. A co do deseru, to pozostało już po nim tylko wspomnienie i zdjęcia.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5159
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1523
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5159
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1523
Składniki
Orzechy, połamaną czekoladę i biszkopty zblendować . Tak powstałą masę ponakładać równo do pucharków. Mascarpone utrzeć z cukrem pudrem i również przełożyć do pucharków. Owoc kaki umyć, a potem obrać ze skórki. Następnie pokroić na plasterki. Udekorować nimi wierzch deserów. Można od razu zajadać.