Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13193
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4935
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13193
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4935
Składniki
Zaparzyć kawę i zostawić do ostudzenia.
Serek zmiksować z kawą rozpuszczalną i likierem.
Biszkopty namoczyć w zimnej kawie. Ułożyć w pucharku warstwę biszkoptów, na biszkopty wyłożyć krem i znów warswę biszkoptów i znów krem. I tak prawie do końca pucharku. Na wierzchu posypać kakaem. (Można z papieru wyciąć szablon przyłożyć do kremu i dopiero wtedy posypać kakao). Można przybrać biszkoptem i miętą.