Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa, tradycyjna i smaczna wersja klasycznych francuskich rogalików.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 201
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 908
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3458
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27309
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 201
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 908
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3458
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27309
Składniki
Gotowe ciasto francuskie rozmrażamy. Wyjmujemy z opakowania. Ciasto dzielimy na średnie trójkąty.Po środku każdego trójkąta układamy po małej łyżce kremu lub marmolady. Każdy trójkąt zawijamy od dłuższego boku. Układamy na blaszce do pieczenia przykrytej papierem do pieczenia. Pieczemy 10 minut w 190 stopniach. Studzimy. Czekoladę roztapiamy. W czekoladzie maczamy końcówki naszych rogalików.
Zapraszam na mojego bloga!