Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28566
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28566
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem na parze,aż zbieleją.
Masło i Kasie utrzeć( ok.10 min.) z cukrem pudrem i cukrem waniliowym
Gdy masło będzie dobrze utarte bardzo powoli wlewać jajka,by się masa nie zważyła.
Masę podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao(chwilkę wymieszać mikserem)
Wafle przekładać na przemian raz masa białą raz kakaową(cienko smarować)Zawinąć w folię aluminiową lub w opakowania po waflach i odstawić do lodówki na 12 godzin.Smacznego