Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby normalna drożdzówka a jednak...spróbuj a nie pozalujesz :))
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3160
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6644
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3160
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6644
Składniki
polaczyc wszystkie skladniki procz maki i zapachu
odstawiamy przykryte sciereczka na noc
rano dodajemy makę i zapach wyrabiamy moze byc drewniana łyzka albo dlońmi odstawiamy do wyrosniecia
przekladamy do blaszki proponuję ta wysoka duża na piekarnik bo wyrośnie :)
mozna posypac kruszonka lub owocami albo po upieczeniu polac lukrem
zapewniam iz dodatek zsiadlego mleka powoduje to iz ciasto nie jest suche
pozostaje tylo życzyc smacznego