Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja na małą blachę o wymiarach 20 x 25 cm
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Małą formę wysmarować masłem i opruszyć mąką. Rozgrzać piekarnik do 160 stopni. Ubić jajka z cukrem. Umieść rondelek na małym ogniu i rozpuść czekoladę z masłem. Dolej czekoladę do masy jajecznej i delikatnie zamieszaj drewnianą łopatką. Następnie dodaj mąkę i orzechy. Wymieszaj wszystkie składniki. Masę wlej do wysmarowanej masłem formy i piecz przez 30 min.