Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Expresowe ciasto na oleju na dużą blachę z papierówkami, gotowe w kilka minut, możesz użyć dowolnych owoców, po upieczeniu posyp cukrem pudrem i gotowe .
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 94
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 94
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Składniki
Jabłka obierz usuń gniazda i pokrój w paski . Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą białą masę. Stopniowo dolewaj olej, sok z cytryny oraz maślankę, cały czas miksując na małych obrotach. Następnie dodaj przesianą mąkę z sodą i proszkiem, delikatnie wymieszaj .
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż ciasto, na wierzch ułóż pokrojone jabłka i posyp cukrem białym lub brązowym .
Wstaw do nagrzanego do 180 st. piekarnika i piec około 40 minut lub do suchego patyczka .
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp ciasto cukrem pudrem.