Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fale Dunaju z gruszkami"
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 22
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 130
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 22
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 130
Składniki
Porcje 20 100 min Cena 1,45 zł Kalorie 286 kcal
Masło utrzyj z cukrem, dodaj resztę składników ciasta. Połowę ciasta wymieszaj z kakao. Do formy wlej najpierw jasne ciasto, a na to ciemne. Ułóż pokrojone gruszki. Upiecz, ostudź.
Na zimne ciasto wlej rozpuszczone galaretki. Odstaw, by stężały. Ugotuj budyń, zmiksuj z masłem. Posmaruj ciasto, polej polewą.
<strong>Dagmara Wąsińska z Panek</strong>Źródło: Takie jest życie