Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasteczko na słoneczne dni.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7074
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30656
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7074
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30656
Składniki
Ciastem francuskim wyłożyć formę do tarty, ponakłuwać widelcem. Podpiekać w piekarniku przez 20 minut. Serek wymieszać z cukrem i likierem bananowym. Ciasto wyjąć z piekarnika, rozsmarować na nim masę serową, ponownie włożyć do piekarnika na kolejne 20 minut. Truskawki obrać z szypułek, przekroić na połówki. Galaretkę wymieszać z żelatyną, rozpuścić w szklance wrzątku, wystudzić. Na upieczone, lekko schłodzone ciasto, układać truskawki. Całość zalać tężejącą galaretką. Schłodzić w lodówce.
Smacznego.