Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj miałam bardzo miłych gości Anię i jej Synka Oskara. Filip i Oskar są najlepszymi kolegami. Zastanawiałam się co przygotować pysznego. Padło na ciasto francuskie do tego budyniowy ser i do tego pyszne truskawki. Takie ciasteczka są idealne do popołudniowej kawki. Dzieciaczkom bardzo smakowało i Nam również ????
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11028
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11028
Składniki
1. Serek rozgniatamy z mlekiem widelcem , dodajemy do niego proszek budyniowy i całość mieszamy 2. Z ciasta francuskiego wycinamy kółka. 3. Na środek każdego kółka nakładamy farsz i lekko je wyrównujemy za pomocą łyżki. 4. Plasterki truskawek układamy na serku. Całość posypujemy cukrem 5. Całość piecz w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni do zarumienienia ciasta.