Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla całej rodzinki.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7550
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2570
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7550
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2570
Składniki
Wykonanie: Galaretki przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i odstawić. Żółtka utrzeć z cukrem i miękkim masłem. Gruszki obrać, oczyścić z gniazd nasiennych, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i pokropić sokiem z cytryny a na koniec wymieszać z przygotowanym kremem. Formę wyłożyć herbatnikami i przykryć jej kremem z gruszkami. Na koniec zalać tężejącą galaretką, po czym deser schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.