Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy jabłecznik jaki jadłam wg przepisu mojej babci
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1280
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 466
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3445
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1045
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1280
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 466
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3445
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1045
Składniki
Tłuszcz posiekać z mąką i proszkiem do pieczenia, dodać cukier puder i jajka. Połączyć z całością szybko wyrobić i pozostawić do zestudzenia. Ciasto podzielić na dwie części. Rozwałkować na wielkość blachy. jedną część wyłożyć na wysmarowana tłuszczem blachę i posypać tartą bułką. Na to wyłożyć jabłka i posypać cukrem i przykryć drugim ciastem. Po upieczeniu ciasto polukrować