Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w cieście bardzo szybkie w przygotowaniu ,bardzo pyszny deser po obiedzie,słodkie co nieco do kawusi.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 68
Składniki
Jabłka obrać i wydrążyć z nich środki ,pokroić na plastry o grubości (1 cm-2 cm )według uznania Do jogurtu dodajemy jajka,cukier ,sól ,sodę, cukier waniliowy ,mąkę Ciasto, wyrabiamy kopystką lub łyżką (mikser nie bardzo się nadaje ciasto jest gęste. Plastry jabłek zanurzamy w cieście ,smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron (sprawdzić patyczkiem czy są już upieczone). Posypujemy cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem lub samym cukrem pudrem . Smacznego!!!