Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo smaczne i niezbyt trudne w przygotowaniu ,doskonałe na letnie upały,świetnie smakuje po wyjęciu z lodówki:)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Pieczemy biszkopt z podanych składników ,w tzw. międzyczasie,przekładamy jabłka ze słoika do garnka ,ustawiamy mały płomień ognia ,wsypujemy 2 cytrynowe galaretki i mieszamy -do zagotowania ,odstawiamy do wystudzenia.Upieczony biszkopt studzimy i wykładamy na niego ,chłodne jabłka z galaretką . Przygotowujemy masę kremową -ubijamy śmietanę kremówkę z cukrem -oczywiście mikserem ,na koniec dodajemy wystudzoną galaretkę i wykładamy śmietanę na masę jabłkową ,wstawiamy ciasto do lodówki ,a gdy zastygnie na wierzch ścieramy ciemną czekoladę ,smacznego :)