Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo smaczne i niezbyt trudne w przygotowaniu ,doskonałe na letnie upały,świetnie smakuje po wyjęciu z lodówki:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10606
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6127
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12990
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4747
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10606
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6127
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12990
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4747
Składniki
Pieczemy biszkopt z podanych składników ,w tzw. międzyczasie,przekładamy jabłka ze słoika do garnka ,ustawiamy mały płomień ognia ,wsypujemy 2 cytrynowe galaretki i mieszamy -do zagotowania ,odstawiamy do wystudzenia.Upieczony biszkopt studzimy i wykładamy na niego ,chłodne jabłka z galaretką . Przygotowujemy masę kremową -ubijamy śmietanę kremówkę z cukrem -oczywiście mikserem ,na koniec dodajemy wystudzoną galaretkę i wykładamy śmietanę na masę jabłkową ,wstawiamy ciasto do lodówki ,a gdy zastygnie na wierzch ścieramy ciemną czekoladę ,smacznego :)