Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jesienne ciasto"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102195
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1986
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5848
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5845
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102195
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1986
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5848
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5845
Składniki
Sucharki zmiksuj, dodaj krem, wymieszaj. Wyłóż spód tortownicy. Dynię piecz 50 minut. Zmiksuj. Galaretki rozrób w 1/2 szklanki wrzątku. Ser utrzyj z cukrem, mascarpone, purée z dyni, galaretką i żelatyną. Przełóż do tortownicy. Schłodź.
Dynię obierz, pokrój, gotuj z sokiem. Zmiksuj. Wsyp galaretki, wymieszaj. Gdy lekko stężeje, wylej na ciasto. Schłodź. Udekoruj perełkami cukrowymi.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Ewelina Pędzikowska mieszka w Kutnie</strong>Źródło: Dobry Tydzień