Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, puszyste ciasto z brzoskwiniami i biszkoptami.
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 3387
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2891
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 318
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 3387
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2891
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 318
Składniki
Żółtka ubić z olejem i budyniami na jednolitą masę. W osobnym naczyniu białka ubić z cukrem na sztywną pianę.
Do masy z żółtek dodać jogurt dalej miksując.Na koniec dodać ubite białka. Wymieszać na jednolitą masę.
Foremkę (20x30) wyłożyć papierem. Poukładać biszkopty i pokrojone brzoskwinie. Wszystko zalać masą jogurtową.
Piec ok.50-60 min w temp. 180st. Wystudzone ciasto wstawić do lodówki na ok.godz. Posypać cukrem pudrem.