Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto cukrem i kakaem płynące w ustach się rozpływające
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Z białek ubic pianę
Utrzeć żółtka z cukrem , dodać do białek , wymieszać. Wlać oliwę oraz wodę , dodać mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać.
Odlać pół szklanki ciasta , dodać kakao , wymieszać
Wlać ciasto do foremki , wierzch polać ciastem z kakaem.
Piec ok 50 minut w temp. 170 stopni