Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE. PIEKŁAM NA STUDNIÓWKI, KOMUNIE, WESELA I INNE IMPREZY RODZINNE.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36020
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1318
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1799
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36020
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1318
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1799
        
        Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem dodając po jednym żółtku, wsypując mąkę z proszkiem do pieczenia. na koniec dodać piane z białek.
Ciasto podzielić na 3 części. do jedej dodać kakao, do drugiej mak (suchy), a do trzeciej 2 łyżki mąki.
Na blaszkę wyłożyć ciasto makowe, na to biszkopty i posmarować dżemem. Następnie ciasto kakaowe, biszkopty i dżem. Na wierzch ciasto białe