Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kawowe ciasto z biszkoptami"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ułóż biszkopty w formie, nasącz zaparzoną kawą. Kawę rozpuszczalną, cukier, żelatynę zalej 3/4 szkl. wrzątku. Rozpuść i ostudź.
Ubij kremówkę z jogurtem, cukrem pudrem, stopioną czekoladą. Wlej żelatynę. Kiedy masa lekko stężeje, wylej na biszkopty. Schłodź.
<strong>Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Bella Relaks