Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kawowe ciasto z biszkoptami"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Ułóż biszkopty w formie, nasącz zaparzoną kawą. Kawę rozpuszczalną, cukier, żelatynę zalej 3/4 szkl. wrzątku. Rozpuść i ostudź.
Ubij kremówkę z jogurtem, cukrem pudrem, stopioną czekoladą. Wlej żelatynę. Kiedy masa lekko stężeje, wylej na biszkopty. Schłodź.
<strong>Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Bella Relaks