Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega pyszne kokosanki. Wykonanie takie, że nie można prościej:-)
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1323
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 256
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Oddzielamy białko od żółtka(2 jajka). Białko ubijamy na sztywną pianę.
Do ubitego białka dodajemy żółtka, wiórka kokosowe i szklankę cukru. Wszystko ze sobą mieszamy. Po wymieszaniu formujemy nasze kokosanki i układamy na blasze nie zapominając, że trzeba układać nasze kokosanki na papier zachowując odstęp między nimi:-)
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C około 15min. ZAPRASZAM także do obejrzenia filmu!!!!