Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega pyszne kokosanki. Wykonanie takie, że nie można prościej:-)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 170
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 170
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Składniki
Oddzielamy białko od żółtka(2 jajka). Białko ubijamy na sztywną pianę.
Do ubitego białka dodajemy żółtka, wiórka kokosowe i szklankę cukru. Wszystko ze sobą mieszamy. Po wymieszaniu formujemy nasze kokosanki i układamy na blasze nie zapominając, że trzeba układać nasze kokosanki na papier zachowując odstęp między nimi:-)
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C około 15min. ZAPRASZAM także do obejrzenia filmu!!!!