Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega pyszne kokosanki. Wykonanie takie, że nie można prościej:-)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1212
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 327
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1212
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 327
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Oddzielamy białko od żółtka(2 jajka). Białko ubijamy na sztywną pianę.
Do ubitego białka dodajemy żółtka, wiórka kokosowe i szklankę cukru. Wszystko ze sobą mieszamy. Po wymieszaniu formujemy nasze kokosanki i układamy na blasze nie zapominając, że trzeba układać nasze kokosanki na papier zachowując odstęp między nimi:-)
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C około 15min. ZAPRASZAM także do obejrzenia filmu!!!!