Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś słodkiego na ząb. Pyszne ciasteczka zaskoczą każdego swoim smakiem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Białka ubić na sztywno.
Do piany dodawać stopniowo cukier i cukier waniliowy ciągle ubijając.
Następnie dodać mąkę i wiórki. Delikatnie wymieszać na najmniejszych obrotach.
Piekarnik rozgrzać do 140 st. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładać łyżką małe ciasteczka. Piec ok 60 min. najlepiej na termoobiegu. Życzę miłego delektowania się ciasteczkami :)