Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powiem krótko, smak mojego dzieciństwa...
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47746
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165610
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 397
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47746
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165610
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 397
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 101
Składniki
Herbatniki pognieść na miazgę lub zmielić w maszynce. Orzech drobno posiekać.
Z miękkiej margaryny, herbatników, cukru, kakao, orzechów, odrobiną aromatu migdałowego oraz wiórków kokosowych wyrobić jednolitą masę. Z wyrobionej masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego (mogą być trochę większe) i obtaczać je w wiórkach kokosowych.
Odstawić do lodówki na parę godzin.