Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powiem krótko, smak mojego dzieciństwa...
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 12
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 279
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 12
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 279
Składniki
Herbatniki pognieść na miazgę lub zmielić w maszynce. Orzech drobno posiekać.
Z miękkiej margaryny, herbatników, cukru, kakao, orzechów, odrobiną aromatu migdałowego oraz wiórków kokosowych wyrobić jednolitą masę. Z wyrobionej masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego (mogą być trochę większe) i obtaczać je w wiórkach kokosowych.
Odstawić do lodówki na parę godzin.