Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety z kapusty"
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15523
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15523
Składniki
Kaszę ugotuj według przepisu na opakowaniu (na szklankę kaszy – 2 szklanki wody). Kapustę poszatkuj. Gotuj 5 minut w osolonej wodzie, odsącz. Cebulę obierz i drobno pokrój. Zeszklij na oleju. Kiedy ostygną, wymieszaj je. Dodaj jajko, bułkę, przypraw (masa powinna być lekko klejąca się).
Uformuj kotleciki. Obtocz je w bułce tartej i usmaż na oleju. Podaj z surówką z pomidorów, ogórków oraz smażonymi ziemniakami.
<strong>Porcje: 6, : 50 min, Cena: 1,60 zł, Kalorie: 215 kcal</strong>Źródło: Bella Relaks