Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to krem do przełożenia tortu.
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem /80 g/ dodać po trochu naparu z kawy. Ubijać do krzepnięcia. Ubić białka. Pod koniec dodać cukier. Połączyć pianę z masą. Dodać żelatyny. Połączyć z ubitą śmietaną i wyłożyć do naczynia. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Można udekorować śmietaną ubitą i czekoladowymi lub oryginalnymi ziarnami kawy.