Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to krem do przełożenia tortu.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 619
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1381
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25700
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 619
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1381
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25700
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem /80 g/ dodać po trochu naparu z kawy. Ubijać do krzepnięcia. Ubić białka. Pod koniec dodać cukier. Połączyć pianę z masą. Dodać żelatyny. Połączyć z ubitą śmietaną i wyłożyć do naczynia. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Można udekorować śmietaną ubitą i czekoladowymi lub oryginalnymi ziarnami kawy.