Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KREM DO CIASTA, KTÓRY ZAWSZE SIĘ UDAJE :)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3508
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3508
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Składniki
1 SZKLANKĘ CUKRU PUDRU UTRZEĆ Z 5 ŻÓŁTKAMI NA PUCH. WSYPAĆ DO TEGO 2 BUDYNIE Z TOREPKI I WYMIESZAĆ MIKSEREM. ZAGOTOWAĆ 1/2 LITRA MLEKA. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLAĆ MASĘ Z CUKRU, ŻŁÓTEK I BUDYNIU. ZAGOTOWAĆ, CIĄGLE MIESZAJĄC. WYSTUDZIĆ POWSTAŁĄ MASĘ BUDYNIOWĄ A NASTĘPNIE UTRZEĆ Z MARGARYNĄ. GOTOWYM KREMEM MOŻNA PRZEKŁADAĆ CIASTO.