Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7338
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 132
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 82
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 72
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7338
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 132
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 82
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 72
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 150
Składniki
Mąkę posiekać z margaryną i śmietaną, wyrobić ciasto, schłodzić.
Następnie cienko rozwałkować i szklanką wykrawać pełne krążki a w co drugim krążku wykrawać kieliszkiem dziurkę. Ciasteczka nakłuć widelcem. Piec w temp.180* C. 10-15min. Na pełne krążki nakładać dżem,przykryć krążkiem z dziurką.Można nałożyć gęstniejącą galaretkę lub posypać pudrem. Wersja dla diabetyków to oczywiście ciasteczka bez dżemu:)Smacznego:)