Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze na świecie, pyszne ciasta cytrynowe.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2322
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4414
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1373
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 341
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2322
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4414
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1373
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 341
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i wyrobić ciasto. Następnie owinąć je folią i włożyć do lodówki na 1 godzinę. Schłodzone ciasto rozwałkować na oprószonej mąką stolnicy. Foremkami wyciąć ciasteczka. Ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec ok.10-12 minut w temp. 200°C.