Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6192
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5364
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13089
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6192
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5364
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13089
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4834
Składniki
Wszystkie składniki ciasta łączymy ze sobą , potem rozwałkowujemy na placek wycinamy dwa kółka jednakowej wielkości np od małej szklaneczki ,
w jednym z kółek wycinamy jeszcze mniejszym kółkiem dziurkę na środku , zlepiamy do siebie dwa kółka jednakowej wielkości na środek nakładamy twardej marmolady i pieczemy w temp. ok. 200st. czas 20 minut
SMACZNEGO