Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, spróbujcie sami:)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44636
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182056
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 229
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44636
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182056
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 229
Składniki
Ciasto: wymieszać wszystkie składniki, zagnieść ciasto, wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem tortownicę i podpiec przez ok. 15 min. w 180 stopniach.
Masa: masło roztopić, dodać cukier, cukier waniliowy i wiórki kokosowe. Dodać rozbełtane jajka i dokładnie wymieszać.
Na podpieczone ciasto ułożyć pokrojone brzoskwinie, na to masę kokosową i piec ok. 20 min. w 180-200 stopniach aż masa się zarumieni