Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, spróbujcie sami:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 149
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 248
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 149
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 248
Składniki
Ciasto: wymieszać wszystkie składniki, zagnieść ciasto, wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem tortownicę i podpiec przez ok. 15 min. w 180 stopniach.
Masa: masło roztopić, dodać cukier, cukier waniliowy i wiórki kokosowe. Dodać rozbełtane jajka i dokładnie wymieszać.
Na podpieczone ciasto ułożyć pokrojone brzoskwinie, na to masę kokosową i piec ok. 20 min. w 180-200 stopniach aż masa się zarumieni