Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, spróbujcie sami:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1270
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12510
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1270
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12510
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Składniki
Ciasto: wymieszać wszystkie składniki, zagnieść ciasto, wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem tortownicę i podpiec przez ok. 15 min. w 180 stopniach.
Masa: masło roztopić, dodać cukier, cukier waniliowy i wiórki kokosowe. Dodać rozbełtane jajka i dokładnie wymieszać.
Na podpieczone ciasto ułożyć pokrojone brzoskwinie, na to masę kokosową i piec ok. 20 min. w 180-200 stopniach aż masa się zarumieni