Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są naprawdę dobre i ślicznie wyglądają. przepis inspirowany z blogu Cukrowej Wróżki. Proporcje dla dwóch koszyczków.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12285
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1314
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39416
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12285
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1314
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39416
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Jeszcze ciepłą, płynną czekoladą smarować papilotki od wewnętrznej strony. Papilotki włożyć do lodówki na kilkanaście minut, żeby czekolada całkowicie stężała.
Mascarpone ubić z żółtkiem i cukrem.
Po stężeniu czekolady oderwać delikatnie papilotki. Nałożyć do czekoladowych kubeczków serek, udekorować( np. ostatnimi w tym sezonie truskawkami:))