Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, bardzo proste i słodkie :))
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7102
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7102
Składniki
Na samym początku ubijamy śmietankę z odrobinką cukru. Ja dodałam dwie łyżeczki zwykłego i to wystarczało, kuleczki nie były przesłodzone. Gdy to zrobimy podgrzwamy lekko mleko.
Mleko wlewamy do miseczki. Wiórki też wysypujemy na jakieś płaskie naczynie. Następnie moczymy biszkopty w mleku tak po 1-2 sekundy z każdej strony. Gdy to zrobimy na biszkopt nakładamy bitą śmietanę i przykrywamy drugim biszkoptem. Całosc obtaczamy w kokosie. Wstawiamy do lodówki na około 2 godziny:) Smacznego :)