Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykłe ciasto, ale bardzo pyszne, a co najważniejsze, w pół godziny i jest na talerzu :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem "do białości", dodać mąkę, gorącą wodę, proszek do pieczenia i zmiksować na jednolitą masę.Margarynę i czekolady (białe i mleczną osobno) rozpuścić. Margarynę (nieco przestudzoną) dodać do masy i znów zmiksować, następnie do 3/4 ciasta dodać białe czekolady i zmiksować. Wylać białą masę na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Do reszty ciasta dodać mleczną czekoladę lub kakao, zmiksować i nakładać po łyżce w niewielkich odstępach obok siebie na białą masę.
Wstawić do piekarnika nagrzamnego do 150 stopni i piec przez 30 min. SMACZNEGO!