Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto marchewkowe z nutą dyniowo-migdałową
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12900
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12900
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4648
Składniki
marchew obrać i zetrzeć na średnich oczkach
mąke przesiać w celu napowietrzenia
Wszystkie składniki miksować do osiągnięcia jednolitej masy, Wierzch posypać płatkami migdałowymi. Nagrzać piekarnik do 180 stopni , termoobieg. Masę przełożyć do blachy 12x40 cm , wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 60 minut