Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i lekkie ciasto z masą że śmietaną Śnieżką przełożone galaretką z brzoskwiniami. Lekkie i orzeźwiające.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 211
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34092
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 502
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2910
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 211
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34092
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 502
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2910
Składniki
Biszkopt Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno z cukrem dodaj olej i przesianą mąkę z proszkiem. Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu przekrój na pół.
Galaretki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie odsącz pokrój w kostkę i dodaj do tężejącej galaretki. Wylej na pierwszą część biszkoptu, przykryj drugą częścią. Żelatynę przygotuj według przepisu na opakowaniu Śmietanę Śnieżkę przygotuj według przepisu na opakowaniu dodaj żelatynę, tężejącą śmietanę wylej na ciasto. Wierzch posyp startą czekoladą Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.