Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i lekkie ciasto z masą że śmietaną Śnieżką przełożone galaretką z brzoskwiniami. Lekkie i orzeźwiające.
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 98
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 267
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2790
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 692
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 98
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 267
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2790
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 692
Składniki
Biszkopt Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno z cukrem dodaj olej i przesianą mąkę z proszkiem. Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu przekrój na pół.
Galaretki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie odsącz pokrój w kostkę i dodaj do tężejącej galaretki. Wylej na pierwszą część biszkoptu, przykryj drugą częścią. Żelatynę przygotuj według przepisu na opakowaniu Śmietanę Śnieżkę przygotuj według przepisu na opakowaniu dodaj żelatynę, tężejącą śmietanę wylej na ciasto. Wierzch posyp startą czekoladą Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.