Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i lekkie ciasto z masą że śmietaną Śnieżką przełożone galaretką z brzoskwiniami. Lekkie i orzeźwiające.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 129
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 129
Składniki
Biszkopt Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno z cukrem dodaj olej i przesianą mąkę z proszkiem. Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu przekrój na pół.
Galaretki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie odsącz pokrój w kostkę i dodaj do tężejącej galaretki. Wylej na pierwszą część biszkoptu, przykryj drugą częścią. Żelatynę przygotuj według przepisu na opakowaniu Śmietanę Śnieżkę przygotuj według przepisu na opakowaniu dodaj żelatynę, tężejącą śmietanę wylej na ciasto. Wierzch posyp startą czekoladą Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.