Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący, delikatny, pachnący , zachęci każdego do skosztowania.
garnek, trzepaczka, patelnia
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29015
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29015
Składniki
Ser pokruszyć na drobno. Jabłko obrać utrzeć na tarce o grubszych otworach, Żurawinę przekroić na połowę, każdą. Jajka wybić , ubić na puszysto ze szczyptą soli, dodać ser, jabłko, żurawinę oraz mąki i dokładnie wymieszać. Na patelni rozpuścić trochę masła , wlać przygotowaną masę na omlet i smażyć powoli z obu stron na rumiano. Podawać z jogurtem jak u mnie lub owocami.