Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty serniczek, o wspanialym malinowym aromacie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3105
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3105
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Herbatniki wymieszac z maslem. wylozyc gotowa masa forme i boki tortownicy. Chlodzic w lodowce okolo 20 min. Zelatyne rozposcic w niewielkiej ilosci wody. Ser ubic z polowa cukru na puszysta mase. Natepnie delikatnie wymieszac z bita smietana i polowa rozpuszczonej zelatyny.Maliny zmiksowac z druga polowa cukru i reszta zelatyny.
Mase serowawylac do formy na wierzch wylozyc mase malinowa. Za pomoca noza lub widelca delikatnie wymieszac obie masy. Chlodzic w lodowce minimum 4 godziny, najlepiej cala noc. Na koniec mozna przybrac bita smietana.