Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie i puszyste ciasto biszkoptowe, z chrupiącą skorupką na wierzchu i po bokach, do tego wstawki owocowe. Chyba najprostsze i najszybsze ciasto...i moim zdaniem jedno z najlepszych w czasie letnim. ;)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7221
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20192
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 581
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 800
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7221
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20192
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 581
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 800
Składniki
Ubić jajka z cukrem na jasną, puszystą masę (przez ok. 5 minut). Dosypać przesiane mąki, wymieszać na wolnych obrotach miksera. Dolać olej, ponownie krótko wymieszać. Wylać do tortownicy o dużej średnicy (u mnie 27 cm). Ułożyć na wierzchu owoce. Piec w 160°C przez 1 godzinę i 15 minut.