Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne ciasto, biszkopt z masą jogurtową, malinami i galaretką malinową idealne na lato.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 217
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2661
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 217
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2661
Składniki
Biszkopt Żółtka oddziel od białek. Białka ubij z cukrem, dodaj po jednym żółtku i olej, następnie mąkę przesianą z proszkiem. Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piec około 20 minut w temperaturze 180 st.
Żelatynę przygotuj według przepisu na opakowaniu. Jogurty ubij z cukrem pudrem dodaj żelatynę wymieszaj .
Galaretki przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Na wystudzony biszkopt wyłóż masę jogurtową, na niej ułóż maliny i całość zalej lekką tężejącą galaretką. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc. Smacznego.