Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z daktyli, który smakiem przypomina popularną masę krówkową. Doskonale sprawdzi się jako składnik deserów. Można dodać go do naleśników, gofrów, omletów na słodko, babeczek, czy ciast. Zrobicie go bez dodatku cukru. Zdecydowanie zdrowszy i smaczniejszy od gotowych kremów ze sklepowych półek.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10153
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2772
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1885
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 727
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3993
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10153
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2772
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1885
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 727
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3993
Składniki
Daktyle przełóż do szklanki lub miski i zalej mlekiem. Składniki odstaw na całą noc do namoczenia.
Na drugi dzień do daktyli w mleku dodaj masło orzechowe i szczyptę soli. Składniki zmiksuj na gładki krem. Uwaga: jeśli krem wyjdzie za gęsty możecie dodać do niego odrobinę więcej mleka.