Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z daktyli, który smakiem przypomina popularną masę krówkową. Doskonale sprawdzi się jako składnik deserów. Można dodać go do naleśników, gofrów, omletów na słodko, babeczek, czy ciast. Zrobicie go bez dodatku cukru. Zdecydowanie zdrowszy i smaczniejszy od gotowych kremów ze sklepowych półek.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37688
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3668
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 30
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37688
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3668
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 30
Składniki
Daktyle przełóż do szklanki lub miski i zalej mlekiem. Składniki odstaw na całą noc do namoczenia.
Na drugi dzień do daktyli w mleku dodaj masło orzechowe i szczyptę soli. Składniki zmiksuj na gładki krem. Uwaga: jeśli krem wyjdzie za gęsty możecie dodać do niego odrobinę więcej mleka.