Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z daktyli, który smakiem przypomina popularną masę krówkową. Doskonale sprawdzi się jako składnik deserów. Można dodać go do naleśników, gofrów, omletów na słodko, babeczek, czy ciast. Zrobicie go bez dodatku cukru. Zdecydowanie zdrowszy i smaczniejszy od gotowych kremów ze sklepowych półek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Daktyle przełóż do szklanki lub miski i zalej mlekiem. Składniki odstaw na całą noc do namoczenia.
Na drugi dzień do daktyli w mleku dodaj masło orzechowe i szczyptę soli. Składniki zmiksuj na gładki krem. Uwaga: jeśli krem wyjdzie za gęsty możecie dodać do niego odrobinę więcej mleka.