Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z daktyli, który smakiem przypomina popularną masę krówkową. Doskonale sprawdzi się jako składnik deserów. Można dodać go do naleśników, gofrów, omletów na słodko, babeczek, czy ciast. Zrobicie go bez dodatku cukru. Zdecydowanie zdrowszy i smaczniejszy od gotowych kremów ze sklepowych półek.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Daktyle przełóż do szklanki lub miski i zalej mlekiem. Składniki odstaw na całą noc do namoczenia.
Na drugi dzień do daktyli w mleku dodaj masło orzechowe i szczyptę soli. Składniki zmiksuj na gładki krem. Uwaga: jeśli krem wyjdzie za gęsty możecie dodać do niego odrobinę więcej mleka.