Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka maślane, które można zrobić na wiele sposobów np. bez glutenu czy bez cukru. Mega proste i szybkie.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 22961
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 672
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104721
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 377
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 22961
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 672
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104721
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 377
Składniki
Płatki owsiane i migdały mielimy.
Wszystkie składniki po kolei dodajemy do masy i ugniatamy ciasto.
Rozwałkowujemy ciasto i wykrawamy ciastka.
Jeśli do słodzenia używamy płynnego np. miodu czy syropu z agawy ciasto jest bardziej lepkie, wówczas formujemy w dłoniach ciasteczka.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Pieczemy z termoobiegiem 10-15 minut.