Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam te ciasteczka, są proste i szybkie w wykonaniu i dodam, że nawet niedrogie. Idealne do pochrupania i takie maślane. Można przygotować je na podwieczorek czy na piknik, można zabrać je ze sobą do szkoły lub pracy. Upieczcie koniecznie, udadzą się na pewno. Zapraszam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7940
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3257
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7940
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3257
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Składniki
Masło ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, następnie wbijamy po jednym jajku i ucieramy, na koniec wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia i dokładnie ucieramy.
Ciasto przekładamy do rękawa cukierniczego i na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wyciskamy okrągłe ciasteczka.
Ciasteczka pieczemy w temperaturze 180 stopni do zrumienienia przez około 25 minut.
Upieczone ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego życzę.