Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre ciasto i bardzo szybko sie je piecze. no i jest tez bardzo tanie:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15204
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4412
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8964
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15204
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4412
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8964
Składniki
cale jajka ubic z cukrem. nastepnie dodawac po troszku: make, margaryne (wczesniej rozpuszczona i ostudzona) i proszek do pieczenia.
wlac polowe ciasta do brytfanny i ulozyc na nim jablka. jablka trzeba obrac, pokroic na osemki i powycinac gniazda. po zrobieniu powyzszego zalewamy ciasto (ktore juz jest z jablkami w brytfannie) druga czescia ciasta.
piec ok 45 min w temp 180 stopni. mozna po wyjeciu posypac cukrem pudrem.
smacznego:)