Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre ciasto i bardzo szybko sie je piecze. no i jest tez bardzo tanie:)
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 1006
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5478
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 363
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 1006
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5478
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 363
Składniki
cale jajka ubic z cukrem. nastepnie dodawac po troszku: make, margaryne (wczesniej rozpuszczona i ostudzona) i proszek do pieczenia.
wlac polowe ciasta do brytfanny i ulozyc na nim jablka. jablka trzeba obrac, pokroic na osemki i powycinac gniazda. po zrobieniu powyzszego zalewamy ciasto (ktore juz jest z jablkami w brytfannie) druga czescia ciasta.
piec ok 45 min w temp 180 stopni. mozna po wyjeciu posypac cukrem pudrem.
smacznego:)