Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na zapiekankę z kaszy jaglanej i jabłek. Sto procent wege. Bez tłuszczu, bez cukru, bez laktozy. Idealna przekąska na każdej diecie.
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 358
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54779
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2966
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 618
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 636
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 358
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54779
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2966
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 618
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 636
Składniki
Dwa jabłka ścieramy na tarce o drobnych oczkach, pozostałe jabłka kroimy na kawałki.
Do ugotowanej kaszy dodajemy starte jabłka, cynamon i ksylitol, blendujemy (Uwaga masa będzie bardzo gęsta i kleista!).
Kokilki smarujemy olejem i nakładamy do nich masę z kaszy i jabłek. Na wierzchu układamy pozostałe owoce. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu (do momentu aż jabłka się zarumienią). Smacznego!