Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na zapiekankę z kaszy jaglanej i jabłek. Sto procent wege. Bez tłuszczu, bez cukru, bez laktozy. Idealna przekąska na każdej diecie.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44929
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 553
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44929
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 553
Składniki
Dwa jabłka ścieramy na tarce o drobnych oczkach, pozostałe jabłka kroimy na kawałki.
Do ugotowanej kaszy dodajemy starte jabłka, cynamon i ksylitol, blendujemy (Uwaga masa będzie bardzo gęsta i kleista!).
Kokilki smarujemy olejem i nakładamy do nich masę z kaszy i jabłek. Na wierzchu układamy pozostałe owoce. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu (do momentu aż jabłka się zarumienią). Smacznego!