Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na zapiekankę z kaszy jaglanej i jabłek. Sto procent wege. Bez tłuszczu, bez cukru, bez laktozy. Idealna przekąska na każdej diecie.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 244
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3732
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 550
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 244
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3732
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 550
Składniki
Dwa jabłka ścieramy na tarce o drobnych oczkach, pozostałe jabłka kroimy na kawałki.
Do ugotowanej kaszy dodajemy starte jabłka, cynamon i ksylitol, blendujemy (Uwaga masa będzie bardzo gęsta i kleista!).
Kokilki smarujemy olejem i nakładamy do nich masę z kaszy i jabłek. Na wierzchu układamy pozostałe owoce. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu (do momentu aż jabłka się zarumienią). Smacznego!