Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2492
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1906
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2492
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1906
Składniki
Margaryne,cukier,kakao,wode oraz cukier waniliowy zagotowac. Nastepnie po zagotowaniu i ostygnieciu reszte produktow dodajemy delikatnie mieszajac . Gotowa mase wlewamy na wysmarowana blache tluszczem i posypana bulka karta.Pieczeny w 180stopniach ok.30 minut.Po ostygnieciu polewamy polewa.
Polewa: 125gram margaryny ,5 lyzek cukru, 2 lyzki kakao.2 lyzki smietany.