Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciacho a zajada sie cała rodzinka :)
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 81
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 67
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 200
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 81
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 67
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 200
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, dodawać żółtka dalej ubijając. Następnie dodawać wszystkie sypkie składniki powoli mieszając, na końcu wlać mleko i olej oraz dodać dżem, wymieszać, wylać na blache o tradycyjnych wymiarach i piec 35 minut w piekarniku nagrzanym do 180stopni. Upieczone ciasto można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową. SMACZNEGO! ;)