Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, prosty, lekko wilgotny, w sam raz do popołudniowej kawki. Ulubione ciasto mojego najmłodszego brata.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13648
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13648
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Mąkę przesiewamy do miski- dodajemy kakao, cynamon, proszek do pieczenia i mieszamy. W drugiej misce ucieramy margarynę z cukrami, dodajemy jajka.
Do masy jajecznej dodajemy mąkę, mleko i syrop. Mieszamy, na koncu dodajemy pokrojone w kostkę gruszki, delikatnie mieszamy.
Ciasto wykładamy na wyłożoną papierem blachę. Pieczemy w tem.ok.160-170 stopni przez ok.40 minut. po upieczeniu i lekkim ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.