Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi się szybciej niż je :):)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10940
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3550
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2643
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10940
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3550
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2643
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając ponadto cukier waniliowy. RADA: Jeśli gotowy krem schłodzimy, łatwiej będzie przekładać nim napoleonki.
Przełożyć krakersy kremem, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyżeczki.
Schłodzić. posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO!!!!!!